Afdelingskampioen en Zuid-Nederlands kampioen 2017

2017-10-15-PHOTO-00001195 (002)Dit seizoen is zeer goed verlopen met weinig valpartijen op mijn valpartij tijdens de EK rondes in Erp na.

Het is me dit jaar dan ook weer gelukt om afdelingskampioen te worden in categorie 17-18 jaar. Ook ben ik dit jaar voor het eerst Zuid-Nederlands kampioen geworden.

Ik wil al mijn sponsoren heel erg bedanken voor de steun die ze hebben geboden in 2017!

Nieuwe helm TroyLeeDesigns

Na mijn val afgelopen weekend tijdens EK ronde 4 in Erp is mijn helm toe aan vervanging. Ik heb hierbij gekozen voor een helm van TLD model SE4. Deze helmen worden gebruikt bij de motorcross en bieden daarom ook extra bescherming.

Afbeeldingsresultaat voor TLD SE4 pinstripeIMG_2214 (002)

Nieuwe fiets seizoen 2017

IMG_1737

 

 

 

 

 

 

 

Dit jaar zal ik weer op een Meybo rijden, maar dan een maatje groter een XXXL. We hebben hem laten spuiten bij AS Design en op laten bouwen bij BMX24SEVEN.

Sponsors gezocht shirt NK, EK, WK 2017

Ik zoek nog sponsors voor op het shirt voor het NK en EK 2017.

Het WK zal dit jaar gereden worden in Amerika en hoop hier aan mee te mogen doen.

Als je op het shirt wilt met een logo of naam neem dan even contact met mij op bij het kopje contact.

Ook zullen deze sponsoren op deze site komen te staan.

Nieuwe Helm

Aangezien ik weer een jaartje ouder ben en doorgroei, groeit mijn hoofd ook weer door. Ofwel tijd voor een nieuwe BMX helm! Toch gekozen voor de D3 helm van Troy Lee, mooie kleuren, zit lekker en hij is goed veilig.

Nieuwe Meybo bmx fiets

Aangezien ik weer wat ben gegroeid en mijn fiets aan de kleine kant is geworden hebben we gekozen om een nieuwe en grotere fiets aan te schaffen.
We hebben hem gekocht bij meybo bmx bikes.

meybo 2016

Dutch BMX Race Squad

Dutch BMX Race Squad van Celina Slots heeft weer mooie foto’s gemaakt die ook te zien zijn op mijn website, bij de foto’s. Bekijk ook even de Website van Dutch BMX Race Squad: http://www.dutchbmxracesquad.nl

Youtube kanaal op website

bmx video filmpjesMijn Youtube film kanaal nu te zien op de pagina
www.joeydielissen.nl/videos/

Bekijk hier de BMX video filmpjes van de afgelopen jaren

IVS doseertechniek bidons

IVS doseertechniek sponsert me dit jaar met als een extraatje mooie bidons. Ze zijn bedrukt bij WLM design in Langeboom, hier werkt Ellen Jacobs die ook bij mij traint bij de groep van Wilco van de Groenendaal.